Canta Libre Concert van het leven 28 januari 2024

Op reis met kinderkoor TOF en kamerkoor Canta Libre

Ga je mee op reis door het leven? Tijdens het concert op 28 januari 11.30 uur in de Kapel van het Dorpshuis te Zijtaart nemen wij u mee met mooie lichte muziek over het leven. Kamerkoor Canta Libre zingt o.l.v. Frans van de Loor een wiegenlied, over de kindertijd, liefde, liefdesverdriet  en feesten bij huwelijk, dans en drank liederen. Van componisten zoals Edward Elgar, Thoinot Arbeau, Henri Purcell en Pierre Attaignant. Meestal a capella, maar ook onder pianobegeleiding van Frans van Tuijl.

Kinderkoor TOF ( Schijndel) zal onder leiding van Margré van Gestel liederen zingen over vakantie, het leven en het milieu. En samen met Canta Libre wordt het  lied " Madrigal of joy " van Linda Spevacek  en " Sing! "van Joseph Raposo  gezongen, welke uiting geven aan het plezier en levensvreugde van het samen musiceren.

Al deze muziek illustreert via bovengenoemde composities de levensweg die gaat langs de  vroegste kindertijd en jeugd, adolescentie en gevorderde leeftijd, synoniem aan respectievelijk , onschuld, zichzelf ontdekken, liefde(sgevoelens), huwelijk, herinneringen en verlangen.

Toegang € 7,- p.p. te betalen aan de kassa bij de zaal. ( alleen met betaalpas mogelijk). Kinderen tot en met 14 jaar gratis toegang.

BZB en Muziekvereniging Sint-Cecilia Zijtaart

Het bestuur van Dorpshuis Zijtaart kan met trots melden, dat dit jaar BZB naar Zijtaart komt voor een gezamenlijk optreden met de muzikanten van Muziekvereniging Sint-Cecilia.

Dit gebeurt op zaterdag 22 september in het Dorpshuis. Toegangskaarten zijn te bestellen via dit formulier of kunnen telefonisch besteld worden bij de beheerder van het dorpshuis (0413-366679 / 06-52351158) of kunnen gekocht worden in het Dorpshuis, Pastoor Clercxstraat 50 in Zijtaart of bij het UITpunt in Veghel. Voor staanplaatsen is de entreeprijs € 15,00; voor zitplaatsen is dat € 17,50.

Met BZB en Muziekvereniging Sint-Cecilia op het podium belooft het een muzikaal spektakel te worden!

Scroll to top