Live & Tribute feestavond 13 april 2024

Het Dorpshuis van Zijtaart gaat Internationaal!

Een geweldige feestavond met twee fantastische bands om het 12½-jarig bestaan van Dorpshuis Zijtaart te vieren

Om het 12½-jarig jubileum te vieren organiseert het Dorpshuis een feestweekend van vrijdag 12 april 2024 tot en met zondag 14 april 2024. Met als absoluut hoogtepunt de optredens van de geweldige Queen Tributeband "VIPERS" en de fantastische coverband "STEAM SISTER" op zaterdag 13 april 2024. Het Italiaanse Vipers heeft al meer dan 1000 live optredens verzorgd door geheel Europa en Steam Sister schitterde dit jaar bij Paaspop en de Zwarte Cross. Het optreden van Vipers start al om 19:00 uur, zaal open om 18:00 uur. De online kaartjes kosten in de voorverkoop € 20,00 per stuk (exclusief boekings- en servicekosten), op de dag zelf kosten de kaartjes € 25,00 per stuk. Er is een garderobe aanwezig à € 1,00 per jas.
Kaartjes voor deze topavond zijn via onze online ticketshop te verkrijgen: Online ticketshop Dorpshuis Zijtaart.

The Vipers - Tribute to Queen

“You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!! En de Italiaanse bandleden van Vipers omschrijven zichzelf als enorm grote Queen fans. Sinds 2002 hebben ze door geheel Europa al meer dan 1000 live optredens verzorgd, waarbij ze de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail proberen na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook met oog voor de details waar Freddy Mercury en zijn mannen bekend om stonden. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Vipers neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.

Stoere Cover Band STEAM SISTER

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. We brengen je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn. Deze zes vrouwen van Steam Sister blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

We’re STEAM SISTER

Na de zeer succesvolle en hilarische edities van 2015 en 2017 organiseert Dorpshuis Zijtaart dit jaar weer een “Dorpsklets-avond” op zaterdag 19 oktober 2019, aanvang 20:00 uur (zaal open 19:30 uur).
Tijdens het avondvullende programma zullen Rien van Genugten, Wichard de Benis, René van Boxtel, Jasper van Gerwen, Freddy van den Elzen en Twan van Oers acte de précence geven. Met deze 6 topartiesten is een avond vol humor en lachbuien gegarandeerd! Tussendoor zorgt Blaaskapel De Boemelaars voor de gezellige muzikale ondersteuning.

Toegangskaartjes voor deze avond kosten € 15,00 per persoon en zijn te bestellen via het bestelformulier op deze pagina. Ook zijn de kaartjes te koop in het Dorpshuis (Pastoor Clercxstraat 50 te Zijtaart), in dorpswinkel Van de Rakt en bij het Uitpunt te Veghel.

Velden met een * zijn verplicht

BZB en Muziekvereniging Sint-Cecilia Zijtaart

Het bestuur van Dorpshuis Zijtaart kan met trots melden, dat dit jaar BZB naar Zijtaart komt voor een gezamenlijk optreden met de muzikanten van Muziekvereniging Sint-Cecilia.

Dit gebeurt op zaterdag 22 september in het Dorpshuis. Toegangskaarten zijn te bestellen via dit formulier of kunnen telefonisch besteld worden bij de beheerder van het dorpshuis (0413-366679 / 06-52351158) of kunnen gekocht worden in het Dorpshuis, Pastoor Clercxstraat 50 in Zijtaart of bij het UITpunt in Veghel. Voor staanplaatsen is de entreeprijs € 15,00; voor zitplaatsen is dat € 17,50.

Met BZB en Muziekvereniging Sint-Cecilia op het podium belooft het een muzikaal spektakel te worden!

Scroll to top